Casper Sabro

Casper Sabro

Navn

Casper Sabro

Titel

NAV Konsulent

Afdeling

Odense

Jeg er en visuelt orienteret NAV-konsulent, der med 13 år i branchen har bevæget mig fra udvikling over installation og integration og frem til, at jeg i dag besvarer spørgsmål-til-konsulenten med indsigt, erfaring, forklaringer og løsninger, der søger at holde sig i standard NAV, men også bøjer og udvider NAV, når din indsats står mål med dit udbytte.

Jeg er datamatiker, uddannet på NAV, har suppleret det med en ”Akademi-merkonom i Økonomi- og Projektstyring” og er senest startet på en ”Master i IT”.
Jeg taler mange sprog udover dansk og engelsk – for det er ikke samme sprog, der skal til at gøre sig forståelig for økonomifolk, håndværkere, IT-teknikere, direktører, lagermedarbejdere, sælgere ..og alle de andre jeg arbejder sammen med, og får til at arbejde sammen.
Når jeg finder løsninger eller forklarer noget, så tegner jeg ofte samtidig. Det betyder, at alle i samtalen har et konceptuelt billede, vi kan tale ud fra. Skitserne har fjernet mange misforståelser og bringer generelt alle hurtigere til en forståelse.

De fleste, der har stillet mig et spørgsmål, har hørt mig sige; Har du noget jeg kan tegne på?

Alle medarbejdere