LS RETAIL PLATINUM PARTNER

Dynateam hædret i Rom for stor indsats

Dynateam er blevet tildelt den flotte status som LS Retail Platinum Partner for året 2016, og blev for nylig udnævnt til én af de bedste LS Retail partnere på verdensplan. Markeringen skete på konferencen "Connexion 2016" i Rom, hvor partnere, storkunder, leverandører og andre eksperter mødtes.

LS Retail er én af verdens førende leverandører af softwareløsninger baseret på Microsoft Dynamics, og andre teknologier til detailbranchen.

"Vi er meget glade for at kunne anerkende vores partners store indsats. Succesen med LS Retail i er et direkte resultat af den ekspertise som en partner som Dynateam besidder omkring LS Retail, men det er også en afspejling af Dynateams engagement,” siger Magnus Norddahl, administrerende direktør i LS Retail.

Direktør Poul Stokholm fra Dynateam Vest A/S er stolt af den internationale anerkendelse, og fortæller om samarbejdet omkring LS Retail.

”Vi er altid tæt på vores kunder, og gir´ dem et succesfuldt resultat i butikken via en god dialog. Det er vigtigt at være enige om, hvordan løsningerne skal kunne øge butikkernes salg, og hvorledes vi kan effektivisere værdikæden i virksomheden bedst muligt. Vi mener selv, vi er gode til at lytte, forstå, og få tingene til ske.”

Dynateam og LS Retail i tæt samarbejde med de store navne

Dynateam har med brancheløsningerne til detailkunderne fået succesfuldt samarbejde med virksomheder som bl.a. Søstrene Grene, Babysam, Mr, Hereford, Løgismose + Meyer, Solid, HAY, og mange flere.

Dynateam Detail er specifikt designede løsninger, der hjælper virksomheder rundt om i Danmark med at øge indtægterne, opbygge loyalitet, få nye kunder og opnå lavere produktionsomkostninger. Dynateam Detail er en nemmere, enklere og hurtigere softwareløsning, der hver dag muliggør nye shoppingoplevelser indenfor tøj, elektronik, møbler, livsstil, restauranter, caféer, og meget mere.

 

DU ER ALTID VELKOMMEN HOS DYNATEAM. SKRIV ELLER RING TIL OS. VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

LÆS MERE>