CARL HASSING A/S

Dynateam forstår hele vores forretning, og hvor vi vil hen

Når skibsværftet ikke kan komme videre med arbejdet fordi, der pludselig er brug for en vigtig reservedel eller når plastfabrikken må stoppe produktionen fordi en maskindel skal udskiftes her og nu, så ringer man til Carl Hassing A/S. Firmaet er totalleverandør af værktøj og tekniske artikler, til metalindustrien, med over 50.000 varenumre i sortimentet, og speciale i at skaffe det unikke - meget hurtigt.

- For at kunne gøre det vi gør, har vi brug for folk med høj faglighed, der samtidig kan handle hurtigt og meget målrettet. Hurtighed og tilgængelighed er altafgørende i vores branche, det er hele forskellen på succes og fiasko. Vores indsats kan nogle gange betyde rigtig meget for vores kunder, selvom vi måske bare skal skaffe fx et særligt leje, som kun findes i München, og skal bruges i Billund om nu, fortæller økonomichef Ulrik Højsholt Andersen fra Carl Hassing A/S med hovedkontor i Odense.

 

"Noget af det vigtigste, er nok deres evne til at forstå vores forretning. Altså ikke bare, hvad vi laver, og sælger til hvem, men sådan helt inde på de konkurrencemæssige forskelle og perspektiver for en virksomhed som vores, der typisk har et par meget store konkurrenter."

 

 - Fokus på den menneskelige forskel, betyder også, at vi har valgt Dynateam til at drive en ERP løsning for os. At kode noget Navision, var der sikkert mange der kunne. Men det er måden, Dynateam gør det på. De er nærværende, og har holdning til tingene. Det betyder, at de ikke bare giver mig det, jeg beder om. Og så er de fleksible. Hvis jeg pludselig har brug for at ha´ dem med til et vigtigt møde, rydder de plads i kalenderen og stiller op, selv med kort varsel. Det hedder loyalitet.

 

 

- Noget af det vigtigste, er nok deres evne til at forstå vores forretning. Altså ikke bare, hvad vi laver, og sælger til hvem, men sådan helt inde på de konkurrencemæssige forskelle og perspektiver for en virksomhed som vores, der typisk har et par meget store konkurrenter. I praksis betyder det feks, at hvis jeg kører en analyse, så kommer de og sidder med ved mit skrivebord, og så diskuterer vi det sammen. Og med diskutere mener jeg, at de rådgiver mig i forhold til, hvad der skaber værdi for vores processer, og vores bundlinie.

- Dermed får mine idéer kvalificeret respons. De er meget dygtige sparringspartnere, også i forhold til selve det at drive en virksomhed. Og med en dialogform baseret på nærhed og loyalitet, udløser det tillid hos mig til, at tro på deres løsninger og forslag. Det lyder måske gammeldags, men tillid og nærvær betyder meget for os, og for mig i mit arbejde med virksomhedens økonomi og udvikling, siger Ulrik Højsholt Andersen, der nu har samarbejdet med Dynateam i over tre år.

DU ER ALTID VELKOMMEN HOS DYNATEAM. SKRIV ELLER RING TIL OS. VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

LÆS MERE>
Nyheder >
02.03.2016
Dynateam Vest A/S er ret pålidelige, siger de
Dynateam Vest A/S har scoren AAA i kreditværdighed og pålidelighed fra Soliditet/Bisnode, som er Europas førende kreditvurderingsselskab.
Events >
01.06.2016
LS Retail Erfa gruppe samarbejde
LS Retail erfa gruppe samarbejde..

SE ALLE VORES REFERENCER

Læs mere

SE VORES NAV LØSNINGER

Læs mere

KONTAKT OS OM NAV 2015

Kontakt