CONSEPTOR

Samarbejde med rare besparelser

Conseptor er en af Skandinaviens større tekstilvirksomheder med både wholesale-kunder og egne butikker. Målgruppen er bred, og omfatter kendte brands som Solid, Desires, Peppercorn, Tailored & Originals. Afsætningen sker gennem et stort netværk af agenter i mange europæiske lande til ca. 2000 eksterne butikker, og til ca 50 egne/franchise multi brand detailbutikker i Danmark og Norge.

 

"Vi har samarbejdet med Dynateam i mere end 10 år. Et tæt og positivt samarbejde. Og senest har vi udviklet og implementeret en stor løsning baseret på Microsoft Dynamics NAV og LS Retail."

 

- Vi har samarbejdet med Dynateam i mere end 10 år. Et tæt og positivt samarbejde. Og senest har vi udviklet og implementeret en stor løsning baseret på Microsoft Dynamics NAV og LS Retail, fotrtæller IT development manager Jan Hansson, Conseptor.

- På detailsiden har vi udviklet en række specialløsninger. Der er lagt stor vægt på at opnår overblik og kontrol i hele værdikæsen. Desuden optimal lagerstyring, med logging af hele historik fra hver status i alle butikkerne. Dermed har vi ikke kun knivskarpt overlik over omsætning, men også hvorvidt den enkelte butik har tjek på eget lager.

 

 

- Når det gælder wholesale, har vi opnået store besparelser og meget bedre kontrol fordi vi nu kommunikerer med vores eksterne lager, Prime Cargo, udelukkende elektronisk. V har desuden fået en Ipad baseret sælgerløsning, der via vores app holder sælgerne ajour med lagerstatus i NAV. Det har betydet højere kvalitet i data, og betydelige tidsbesparelser. Og så har vi desuden udviklet en B2B webshop, integreret med vores NAV, der betyder at informationerne om priser og lager altid er opdateret realtime direkte fra NAV. Så alt i alt er vi ret godt kørende, fortæller Jan Hansson om samarbejdet med Dynateams konsulenter.

 

Vil du høre mere om løsningen kontakt:

Poul Stokholm

VIDSTE DU AT PEPPLESTONE ER UDVIKLET I SAMARBEJDE MED TEKSTILINDUSTRIEN.

LÆS MERE>
Nyheder >
09.03.2016
Dynateam er valgt som Pebblestone Fashion forhandler
Dynateam er nu forhandler af det markedsledende Pebblestone Fashion baseret på Microsoft Dynamics NAV.
Events >
01.06.2016
LS Retail Erfa gruppe samarbejde
LS Retail erfa gruppe samarbejde..

SE ALLE VORES REFERENCER

Læs mere

SE VORES NAV LØSNINGER

Læs mere

KONTAKT OS OM NAV 2015

Kontakt