DANHAUS

”Det bedste ved Dynateam? De har hjertet med i alt hvad de gør”

Konkurrencen er hård i byggebranchen, og vil man være med, hvor det er sjovest er det vigtigt at projekt- og produktionsforløb styrer samme vej. Danhaus A/S i Esbjerg sælger over 300 huse om året alene i Tyskland. Til at holde styr på det hele og få mest muligt ud af succesen, har Danhaus A/S valgt Dynateam A/S.  

 

"Vi har samarbejdet med Dynateam i mere end 10 år. Et tæt og positivt samarbejde. Og senest har vi udviklet og implementeret en stor løsning baseret på Microsoft Dynamics NAV og LS Retail."

 

- Vi havde tidligere en Concorde XAL løsning, men ledte efter en løsning og et samarbejde, der kunne noget mere. Dynateam bød ind med en NAV løsning, og især med en tilgang til tingene, hvor det er tydeligt, at de virkelig brænder for sagen. Vi var vist deres første kunde i sin tid, men vi havde fuld tillid til dem, og den rejse, de ville ud på med deres koncept og værdisæt omkring Dynatam, fortæller adm. dir og medejer, Johannes Wøldike Schmidt fra Danhaus A/S, der producerer energieffektive familiehuse til både det danske og tyske marked.

 

 

- Vi har et meget tæt samarbejde med Dynateam. Faktisk fungerer de som min og ledelsesgruppens sparringspartner, ikke kun på IT, men på hele forretningsprocesser og i forhold til mange parametre i vores virksomhed. Noget af det, jeg godt kan li´ ved dem er, at når jeg ber´ om en bestemt løsning, så siger de hvorfor, og præciserer både fordele og ulemper ved mere end én løsning - og hjælper os med at træffe det valg, der er bedst for os.   

 

 

- Jeg vil mene, at Dynateams løsning til os har stor og vital betydning. Den dækker hele økonomi-, projektstyrings- og produktionsstyringsområdet. Pt er Dynateam i gang med at lave en stor tilsvarende løsning for os på vores tyske hovedkontor i Nordtyskland. Og dér er det i øvrigt en fordel, at Dynateam stiller op med konsulenter, der taler tysk. 

- Vi konkurrerer på både pris og kvalitet. Vi laver lækre moderne lavenergihuse til skarpe priser, og det kræver, at vi har et system, der bakker os op, og holder os helt spidse på omkostninger og tidsforbrug. Jeg kan godt sige, at netop Dynateam er med til at skabe merværdi for os, og netop understøtter det, som markedet honorerer os positivt for, mener Johannes Wøldike Schmidt.

 

Vil du høre mere om løsningen hos Danhaus kontakt:

Poul Stokholm

DU ER ALTID VELKOMMEN HOS DYNATEAM. SKRIV ELLER RING TIL OS. VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

LÆS MERE>
Nyheder >
02.03.2016
Dynateam Vest A/S er ret pålidelige, siger de
Dynateam Vest A/S har scoren AAA i kreditværdighed og pålidelighed fra Soliditet/Bisnode, som er Europas førende kreditvurderingsselskab.
Events >
01.06.2016
LS Retail Erfa gruppe samarbejde
LS Retail erfa gruppe samarbejde..

SE ALLE VORES REFERENCER

Læs mere

SE VORES NAV LØSNINGER

Læs mere

KONTAKT OS OM NAV 2015

Kontakt