MR. HOFF

Tøjbutikkens nye IT system giver flere penge i kassen

Alle byer har én. En Mr. butik med alle de rigtige mærker. I Tønder har butikken efternavnet Hoff. Kæden samarbejder med Dynateam, og da Mr. Hoff i Tønder flyttede til en nyindrettet butik, fik de samtidigt kædens anbefalede IT-løsning fra Dynateam. Løsningen består af både økonomistyring og en butiksløsning, med mulighed for lagerstyring, varebestilling, statistikker med mere. 

 

"For os er det vigtigt, at IT løsningen giver os fordele, både i forhold til vores kunder og i samarbejdet med vores leverandører."

 

- At gå fra en almindelig kasseløsning til et komplet og moderne IT system, har naturligvis været en stor mundfuld, men jo mere disciplinerede vi bliver, jo tydeligere bliver mulighederne, fortæller Frank Hoffmann. 

- For os er det vigtigt, at IT løsningen giver os fordele, både i forhold til vores kunder og i samarbejdet med vores leverandører. Ting tager tid, men med en god dialog med Dynateam bliver vi bedre dag for dag og det kan også ses på bundlinien. 

 

 

Mr. kædens direktør Frank Skovgaard understreger, at det er vigtigt at vælge fleksible systemer, hvor den enkelte butik udnytter mulighederne i det tempo, de er klar til. Samtidig yder Dynateam hotline-hjælp og support i butikkens fulde åbningstid, og der er mulighed for integreret butiksovervågningssystem med opkobling fra iPhone, smartphone, tablet og PC. 

Mr. kædens IT chef Kennet Brodersen, der yder butikkerne rådgivning og support i samarbejde med Dynateam, påpeger, at de butikker der anskaffer den nye IT løsning, vil spare meget tid, da Mr. kæden bl.a. opretter varenumre på en stor del af de varer, som sælges i butikkerne. 

VIDSTE DU AT PEPPLESTONE ER UDVIKLET I SAMARBEJDE MED TEKSTILINDUSTRIEN.

LÆS MERE>
Nyheder >
29.02.2016
Videndeling om Pebblestone. Kom med.
Dynateam blev i 2015 udpeget som ny dansk forhandler af fashionbranchens IT system, Pebblestone. Det er vi ikke kun stolte af. Vi er også begejstrede over de muligheder, som danske tøjproducenter nu får.
Events >
01.06.2016
LS Retail Erfa gruppe samarbejde
LS Retail erfa gruppe samarbejde..

SE ALLE VORES REFERENCER

Læs mere

SE VORES NAV LØSNINGER

Læs mere

KONTAKT OS OM NAV 2015

Kontakt