OH! BY KOPENHAGEN FUR

Skal IT leverandører gennem nåleøjet kræver det forretningsforståelse

Èn ting er at vælge det rigtige IT system med de rigtige intentioner. Noget andet er at få det til at fungere i hverdagen. Den udfordring er processen hos Oh!by Kopenhagen Fur et godt eksempel på. Efter utilfredsstillende samarbejde med to IT leverandører, er Pebblestone Fashion fra Microsoft nu en succes i samarbejde med eksperterne fra Dynateam. Michael Stadi fra Oh!by Kopenhagen Fur fortæller hvorfor.

 


Et af de store lokomotiver fra den danske modeverden på den internationale scene er Kopenhagen Fur, som i 2013 introducerede sub-brandet Oh!by Kopenhagen Fur. Det betød, at kræsne kunder verden over nu også kan få tasker og mange andre accessories i den absolutte luksusklasse med det stilsikre danske brand som afsender.

 

"Dynateam er i en helt anden liga end alle andre, vi har samarbejdet med. De har en forretningsforståelse, der betyder, at de ved, hvad der er vigtigt for os. De lytter, og de har et helt anderledes engagement i samarbejdet."

 

For at styre den nye forretning har man nu valgt Pebblestone Fashion – verdens førende software løsning inden for mode og tekstil. Den skræddersyede løsning er baseret på Microsoft Dynamics NAV, og er valgt af over 600 tøjvirksomheder i 39 lande.

- Vi er i vores virksomhedskultur meget fokuserede på kvalitet, så derfor vil vi også have det bedste IT system. Men desværre viste det sig, at først den ene og siden den næste samarbejdspartner kiksede i forhold til at implementere det, vi troede var det bedste. Tredje gang er så lykkens gang. Valget af Dynateam som samarbejdspartner betyder, at vi nu kører optimalt med Pebblestone Fashion, fortæller Michael Stadi, CEO hos Oh!by Kopenhagen Fur.

- Dynateam er i en helt anden liga end alle andre, vi har samarbejdet med. De har en forretningsforståelse, der betyder, at de ved, hvad der er vigtigt for os. De lytter, og de har et helt anderledes engagement i samarbejdet. De kan det, vi forventer. Og så sikrer de sig oprigtigt, at vores personale kan bruge systemet i den travle hverdag.

 

 

- De begyndte faktisk med en oprydning på det arbejde, tidligere leverandører havde lavet. Og kombineret med grundig oplæring, er vores folk nu godt rustet til at få det maksimale ud af vores investering i systemet. Det lyder måske banalt, men nu er der fx kommet overensstemmelse mellem vores Excel-beregninger og Navision systemet, det var der ikke før. Vi har også fået knivskarp lagerstyring, ordrebehandling osv. Vi vil også fremover have et tæt samarbejde med Dynateams hold, fordi det betaler sig. Deres ekspertise og hjælp er helt klart værdiskabende for os.

Hos Dynateam har Account Manager Kim Myllerup i samarbejde med deres Fashion team, hjulpet Oh!by Kopenhagen Fur godt i gang med at høste fordelene fra Pebblestone Fashion.

- Der er ingen tvivl om, at Pebblestone kan levere høj effektivitet til også danske mode- og tekstilvirksomheder. Kombineret med Dynateams tradition for fordybelse i en proces i forhold til at opnå forretningsforståelse, oplever vi forløb hos kunderne, der overrasker dem positivt. Jeg tror også, det skyldes, at vi lægger meget vægt på formidling og dialog med dem, der skal sidde med tingene i hverdagen, og så har vi i vores virksomhedskultur som fundament, at kunden skal opnå gevinst på det, vi laver. Både procesmæssigt og finansielt, siger Kim Myllerup, Key Account Manager, Dynateam.

Læs mere om Pebblestone her.

Læs i øvrigt også hvad SoyaConcept får ud af at bruge verdens førende brancheløsning til Fashion virksomheder baseret på Microsoft Dynamics NAV. Se mere her.

Vil du høre mere om løsningen ved Oh! By Kopenhagen Fur kontakt:

Kim Myllerup

VIDSTE DU AT PEBBLESTONE ER UDVIKLET I SAMARBEJDE MED TEKSTILINDUSTRIEN.

LÆS MERE>
Nyheder >
29.02.2016
Videndeling om Pebblestone. Kom med.
Dynateam blev i 2015 udpeget som ny dansk forhandler af fashionbranchens IT system, Pebblestone. Det er vi ikke kun stolte af. Vi er også begejstrede over de muligheder, som danske tøjproducenter nu får.
Events >
01.06.2016
LS Retail Erfa gruppe samarbejde
LS Retail erfa gruppe samarbejde..

SE ALLE VORES REFERENCER

Læs mere

SE VORES NAV LØSNINGER

Læs mere

KONTAKT OS OM NAV 2015

Kontakt