SØSTRENE GRENE

Savner du en ny samarbejdsmetode?

Søstrene Grene udvikler IT på den hurtige måde

Der er mere end én metode i løsningen af store IT projekter. Søstrene Grene er én af dansk detailhandels hurtigst voksende kæder, og blandt virksomhedens vigtigste principper er, at den kraftige vækst aldrig må begrænses af IT systemerne. Her får du et indblik i samarbejdsmodellen, der understøtter kædens internationale succes, som til næste år findes i 12 lande.

Alle kender Søstrene Grene. Det unikke koncept med sjove shopping oplevelser til helt flade priser, har også bidt sig fast i udlandet, og kæden ekspanderer fortsat kraftigt. Inden for de næste 12 måneder rykker kæden fra 102 butikker i 9 lande til over 140 butikker i flere lande, og med én til flere ugentlige leveringer til næsten alle butikkerne. Dét kræver ikke kun sit IT system. Det fordrer også en meget dynamisk samarbejdsmetode med stor driftssikkerhed.

 

"Vigtigt er også, at vores samarbejde er baseret på tillid. Derfor opfatter vi også Dynateams konsulenter som en del af os, og de er også en del af vores succes."

 

- Andre steder i dansk erhvervsliv, laver man et stort analysearbejde, og flere hundreder sider om, hvad IT leverandøren skal komme op med. På den måde får man, hvad man har bedt om. Vi har valgt at gøre det på en lidt anden måde. Vi mødes med både udviklere og konsulenter omkring bordet hos os. Med en mindre analyse, som udgangspunkt, og i stedet for lange analyser, har vi fokus på funktionalitet, og dialogen imellem os Leverandørens konsulenter og udviklere, fortæller IT chef Bent Ditlevsen, Søstrene Grene, der har valgt Dynateam A/S som samarbejdspartner på kædens mange IT projekter.

- Med vores dialog- og videndelingsbaserede samarbejdsform med Dynateam, får vi afprøvet flere muligheder af undervejs. Dermed får vi i processen løbende flere input, og lærer mere undervejs. Det betyder lettere implementering, og mere færdige løsninger. Vores mere fleksible og tætte arbejdsform, betyder også, at vi opdager evt. fejl hurtigere, hvor andre måske først ser dem ved projektafslutning, og så bliver de dyre at rette op.

 

 

- Vigtigt er også, at vores samarbejde er baseret på tillid. Derfor opfatter vi også Dynateams konsulenter som en del af os, og de er også en del af vores succes. Alle deres folk er flasket op med at ha´ fokus på kunderne. De har ingen kontortider, men kan løse vores opgaver når der er behov. Den slags er ret vigtigt, når man opererer i mange lande, med mange kulturer og med en heftig logistik.

- Med til vores samarbejdsform hører også, at deres folk sidder hos os et par dage om ugen sammen med mig og vores brugere. Den ordning har givet os stort udbytte. Kort vej fra idé over udvikling til implementering. Og det har vi meget af. Alene i år, har vi lavet nye systemer for lager, office, fakturering samt ekstra udvikling til butiksløsningen. Vores strategi er at vi skal være med på nyeste programmer/systemer og være på forkant i løsningerne, fordi vi aldrig må have en situation, hvor vores IT kapacitet står i vejen for vores ekspansion, og i den forbindelse er Dynateam helt unikke som samarbejdspartner, siger Bent Ditlevsen.

Vil du vide mere om, hvordan vi sammen laver en samarbejdsmodel skræddersyet din virksomheds behov, så lad os mødes én af dagene.

 

For yderligere information kontakt.

Poul Stokholm

DU ER ALTID VELKOMMEN HOS DYNATEAM. SKRIV ELLER RING TIL OS. VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

LÆS MERE>
Nyheder >
28.02.2016
Dynateam hædret som LS Retail Platinum Partner
Repræsentanter for Dynateam var i Dubai for at modtage den flotte pris for arbejdet med at implementere LS Retail i Danmark.
Events >
01.06.2016
LS Retail Erfa gruppe samarbejde
LS Retail erfa gruppe samarbejde..

SE ALLE VORES REFERENCER

Læs mere

SE VORES NAV LØSNINGER

Læs mere

KONTAKT OS OM NAV 2015

Kontakt