SOYACONCEPT

Derfor er Dynateam valgt som ny Pebblestone partner i Danmark

Hvis man vil være med helt fremme i den internationale tekstilbranche, så handler det om at være hurtig. Til at spotte, til at designe, til at producere og til at distribuere. Det kræver ikke kun talent, men også knivskarp IT, som optimerer hele processen fra idé til glad forbruger.

Flere af verdens store modekoncerner bruger Pebblestone, der er udviklet på basis af Microsofts Navision, til de vigtige styringsprocesser. Derfor er vi meget stolte over at være valgt som ny forhandler af Pebblestone i Danmark. Og allerede fra første fløjt har vi opnået samarbejde med én af landets meget succesfulde tekstilvirksomheder, Soyaconcept A/S.

 

"Vi kender personerne, der står bag Dynateam, og ved, at de er dygtige til personalepleje og udvikling, og så har de et godt kendskab til modebranchen."

 

- For os er Pebblestone, som produkt, det mest optimale valg. Men ligeså vigtigt er det, hvem der så skal hjælpe os med det udefra. Og her mener vi, at Dynateam er de rette i Danmark, siger Mogens Olesen, CFO hos Soyaconcept A/S.

- Noget af det vigtigste for os, er kompetencerne og evnen til at lukke en opgave, og derfor betyder det meget, om ledelsen hos vores samarbejdspartnere er dygtige til at holde på deres dygtige nøglemedarbejdere. Hver gang et konsulenthus skifter medarbejder, sker der nemlig to ting. Dels tager medarbejderen vigtig viden med sig, og dels skal vi bruge – og betale – for endnu mere tid når en ny medarbejder starter op.

- Vi kender personerne, der står bag Dynateam, og ved, at de er dygtige til personalepleje og -udvikling, og så har de et godt kendskab til modebranchen. Vi vil ha´ praktikere med forretningsforståelse, og vi vil ha´ stabile folk, der brænder for opgaven, siger Mogens Olesen, der konkretiserer samarbejdet inden for især tre hovedområder. Kalkulations modul som er yderst fleksibel og dynamisk – vigtigt i en tid med store valuta bevægelser. Produktionsstyring og opfølgning. Og som det tredje: Ordre afgivelse.

 

 

Soyaconcept er repræsenteret internationalt primært på de europæiske nærmarkeder, og har blandt andet stor succes i Tyskland. Med seks hovedkollektioner og fire ekspreskollektioner, indkøb i flere lande, levering til over 3000 butikker i 20 lande, og væsentlige funktioner outsourcet, er der meget at holde styr på for eksperterne hos Dynateam, der nu hjælper Soyaconcept.

- Pebblestone er et meget stærkt produkt for tekstilindustrien, som er meget afhængig af at få mange led til at hænge godt sammen, meget hurtigt. Systemet giver os flere konkurrencemæssige fordele, især at ordreafgivelse bliver hurtigere og mere fleksibel, og dermed kræver færre ressourcer, og kalkulationshåndtering foregår dynamisk.

Vil du høre mere om løsningen ved Soyaconcept kontakt:

 

Kim Myllerup

VIDSTE DU AT PEBBLESTONE ER UDVIKLET I SAMARBEJDE MED TEKSTILINDUSTRIEN.

LÆS MERE>
Nyheder >
29.02.2016
Videndeling om Pebblestone. Kom med.
Dynateam blev i 2015 udpeget som ny dansk forhandler af fashionbranchens IT system, Pebblestone. Det er vi ikke kun stolte af. Vi er også begejstrede over de muligheder, som danske tøjproducenter nu får.
Events >
01.06.2016
LS Retail Erfa gruppe samarbejde
LS Retail erfa gruppe samarbejde..

SE ALLE VORES REFERENCER

Læs mere

SE VORES NAV LØSNINGER

Læs mere

KONTAKT OS OM NAV 2015

Kontakt