Skip to the content

Case

Så nemt kom Damasec i gang med CRM - Microsoft Dynamics Sales

Dynateam har sammensat en CRM-pakke, som giver vores eksisterende ERP-kunder mulighed for nemt og enkelt at få adgang til Microsoft Dynamics 365 CRM.

Hos Damasec har vi på blot 6 uger integreret en CRM-løsning, der giver Damasec overblik over kunder og kundeaktiviteter og strømligner processerne til salg, marketing, teknisk service og kundeservice.

 

Proces

Workshop - opsætning - undervisning

Vi indledte opgaven med to workshops med afklaring og specificering af Damasecs ønsker. På baggrund af de identificerede ønsker opsatte vi en løsning, der ikke krævede kodning, men udelukkende benyttede sig af indbyggede konfigurationsmuligheder og opsætning. Herefter blev brugerne undervist i løsningen. Implementering af CRM hos Damasec var således et kort, hurtigt og effektivt forløb.

 

Løsning

Udnyttelse af standard funktionalitet

Damasecs løsning, baseret på standard funktionalitet, inkluderer bl.a. følgende:

  • En effektiv håndtering af kundeemner i form af procesbaseret kvalificering, således at kundeemner håndteres centralt – ikke i excelark – uanset kilder til kundeemner

  • En salgsproces model til at reflektere igangværende tilbud med relevante steps og gates, med relevante sandsynligheder og tal, således det er anvendeligt i forhold til budget og salgsmål - reflekteret i Dashboards for overskuelighed og transparens

  • Brug af indbygget funktionalitet i form af Outlook App, integration med Office-produkter mv.

  • Load af kundeemner i fællesskab

  • Brug af salgsmodulet

Den leverede løsning kan desuden nemt og enkelt skaleres og udbygges med fx rapportering og integrationer, eksempelvis PowerBI, integration med ERP-system, WEB m.m.

Vi ønskede et CRM-system, der var nemt at implementere, og som vores brugere, der ikke tidligere havde brugt CRM-systemer, hurtigt kunne sætte sig ind i og se værdien af. Samtidig ville vi gerne have et system, der arbejder sammen med vores Microsoft platform. Dét leverede Dynateam til punkt og prikke – og endda med en lav omkostning. Fra vi startede dialogen med Dynateam og til CRM-systemet var implementeret, gik der 6 uger.

Mette Laudal, Tender & HR Manager, Damasec Global Group

Damasec Logo

Læs mere om Damasec her www.damasec.com

Vil du vide mere?

 

 

Mette Barsøe Larsen
Salgschef
+45 4187 9480
mbl@dynateam.dk

 

 

Henrik Munch Carlsen
Salgschef
+45 2184 8621
hmc@dynateam.dk