Skip to the content

Formål

Sådan blev en stærk IT-organisation endnu stærkere

Lederne ønskede at opgradere deres NAV og i den forbindelse ledte de efter en IT-leverandør og et IT-partnerskab. 

Målet med partnerskabet var at fjerne gæld fra NAV platformen, sikre en konsistent datastruktur og få en fleksibel NAV-løsning uden mange tilretninger.

For IT-chef, John Schmidt handlede det overordnet om at skabe et samspil mellem organisationens system-landskab og virksomhedens helhed.

”NAV var ikke en del af vores IT-portefølje og vi ville gerne have at NAV blev lige så vigtig som de andre IT-løsninger vi bruger.”

Fakta

Kunde
Lederne

Ydelser
NAV-løsning

Leverandør
Dynateam, NAV

Løsning

Effektiv og opdateret løsning, som opfylder deres prioriteter 

Med Dynateam er Lederne altid sikret en effektiv og opdateret løsning – uanset, hvordan situationen ændrer sig.

”Lederne har fået en standardløsning, i stedet for en løsning med en masse tilretninger, som gør det kompliceret når man skal opgradere" udtaler Birgit Kjær Rasmussen, projektleder hos Dynateam. 

Processen består af en række analyser. Som det første analyserer Dynateam eksisterende processer og identificerer områder, hvor der kan revideres og optimeres. 

 

I fokus

Dynateam

Lederne har en digital strategi om at være en moderne digital virksomhed. Med Dynateam har Lederne en IT-portefølge, som gør det muligt at kigge på tværs og en partner, der altid er et skridt foran i forbindelse med nye ideer til forbedringer og udviklingsmuligheder.

 

 

Case - Lederne - NAV

Resultat

Dynateam - eksperter i NAV

Ifølge John Schmidt er Dynateam et godt match. 

”Vi har stor tillid til Dynateam og det er fordi Dynateam har gjort sig fortjent til den. Dynateam har forstået vores målsætning, hvor vi gerne vil hen og hvad vi får ud af det. De hjælper os med at træffe informerede beslutninger. Konsulenterne har en stor forretningsforståelse herunder samspillet mellem processer, organisation og IT-løsningerne. Det giver os tryghed og kvalitet, at vi har Dynateam. De er både eksperter i NAV, har stor forretningsindsigt og kender vores langsigtede strategi." 

Næste del af projektet bliver at implementere en Business Intelligence løsning med produkterne: Jet Analytics og Jet Hub.

IT-chef hos Lederne, John Schmidt

Vil du vide mere?

 

 

Mette Barsøe Larsen
Salgschef
+45 4187 9480
mbl@dynateam.dk

 

 

Henrik Munch Carlsen
Salgschef
+45 2184 8621
hmc@dynateam.dk