Skip to the content

Nye behov

Da myPallet startede op, oplevede virksomheden hurtigt stor interesse for produktet. Derfor havde man brug for en IT-løsning som kunne samle de administrative tråde og skabe overblik.

Søren Madsen fra myPallet fortæller: ”på et tidspunkt blev vi enige om, at det var på tide, at vi fik både en ERP-løsning og en CRM-løsning. Vi havde rigtig travlt og brugte for meget tid på de administrative processer. Vi var på udkig efter et alt-i-et værktøj. Men det var afgørende, at det kunne opfylde vores behov, og vi ville ikke gå på kompromis.

Et af vores krav var, at det skulle være et værktøj der var nemt at bruge, og som vi hurtigt kunne komme i gang med. Det var også meget vigtigt for os, at vi kunne få alle de informationer, som vi har brug for i vores daglige arbejde, ud i en let og overskuelig rapportform.”

Fakta

Kunde
MyPallet

Ydelser
Uniconta & CRM

Løsningen blev cloudbaseret

Søren fortsætter: ”vi valgte at gå med Uniconta. Det har gjort det muligt for os at holde fokus på salget, fordi vi nu har en god salgsrapportering, og let og overskuelig fakturering. Netop faktureringsdelen er en vigtig faktor for en startupvirksomhed som vores, hvor likviditeten spiller en stor rolle. CRM-modulet hjælper både brugerne og management med rapportering fra a-z, det hjælper sælgerne med bl.a. at styre deres opfølgningsarbejde, og forecaste omsætning på den enkelte kunde.”

MyPallet

Om MyPallet

myPallet er startet af Søren Madsen og Søren Finseth med det formål at minimere transportkædens omkostninger ifm. emballagestyring, øge genanvendelsen af samme emballagetype og på den måde skåne naturens ressourcer.

myPallet tilbyder markedsledende og nutidssvarende software der forenkler de administrative opgaver ifm. styring og kontrol af transportemballage. myPallet softwaren hjælper brugerne med at belyse og dokumentere de administrative besparelser af virksomhedens emballage-flow og eliminere tab af transportemballage.

Du kan læse mere om myPallet på: myPallet

Kontakt

Vil du høre mere?


Henrik Munch Carlsen
Salgschef
hmc@dynateam.dk
+45 21 84 86 21