Skip to the content

Power BI er Microsofts løsning til forretningsanalyse

Med Power BI får du viden om din forretning, som gør dig i stand til at træffe hurtige og velfunderede beslutninger.

  • Transformer data til flotte visualiseringer, og del dem med dine kolleger på en hvilken som helst enhed
  • Udforsk og analysér data visuelt – i det lokale miljø og i et cloudmiljø – på én og samme tid
  • Samarbejd og del brugerdefinerede dashboards og interaktive rapporter
  • Skaler på tværs af organisationen med indbygget styring og sikkerhed.

Du kan udforske dine data visuelt med med drag-and-drop funktionen, få data vist som raffinerede datavisualiseringer og nemt udarbejde rapporter.

Blandt de bedste

Gartner har for tolvte år i træk nævnt Microsoft som markedsledende indenfor Analytics og Business Intelligence Platforme

BI Power Bi

Hvad er Power BI?

Microsoft har skabt en af verdens bedste business intelligence løsninger med Power BI og Power Apps (Gartner 2019), som giver nem adgang til jeres forretningsdata.

I får intuitive dynamiske rapporter og dashboards, der giver indsigt og beslutningsstøtte til jeres processer. Rapporterne har I altid adgang til via en browser.

Fokus på det vigtige

Det kan være svært at finde eller analysere mest relevante data. Med Power BI-rapporterne kan I fokusere på og få synliggjort de vigtigste forhold i virksomheden nu og her.

I kan opbygge én, centraliseret sandhed. Så undgår I, at der er flere svar på samme spørgsmål eller flere værdier af en KPI.

Data-kvalitet og kontrol

Når data bliver visualiseret kan I kontrollere jeres data, og sikre en høj kvalitet og komplette data. Så har I altid styr på jeres forretning og jeres datakvalitet.

Overbygning på eksisterende system I kan bygge Power BI rapporter ved siden af og ovenpå jeres eksisterende IT-systemer, og kombinere data fra flere kilder. Det giver jer mulighed for at afdække sammenhæng og se tendenser. Med real-time indsigt i forretningen, kan I være agile og tage handling.

Hurtigt i gang

Hos Consit bruger vi metoden ”agile development”. Det betyder, at I kan komme hurtigt i gang med de rapporter som er vigtigst for jeres forretning. Hvis I efterfølgende ønsker flere rapporter eller tilpasninger af de eksisterende, så kan vi hjælpe jer løbende efter jeres behov.

Sikkerhed

Sikkerheden er i top med mulighed for detaljeret styring af bruger-adgange til rapporterne (helt ned på rækkeniveau i tabeller). I kan fx give navngivne eksterne brugere, hos eksempelvis en leverandør, adgang til bestemte rapporter.

Mobiladgang

Power BI rapporterne virker på både PC, mobil og tablet. Der er også mulighed for special-designede mobil-rapporter.

Tilpasset jeres virksomhed

Power BI giver mulighed for at lave flotte interaktive visuelle rapporter med grafer, trafiklys, tabeller osv. Med drill-down funktionen kan i bore jer dybere ned i data.

I kan fx få vist jeres salg og ordrer med udgangspunkt i jeres egne definerede delmarkeder, kundesegmenter, produktgrupper eller processer.

Power BI kan hente data fra 200 forskellige kilder, herunder SAP, Oracle, SQL Server, og især NAV og AX (Dynamics 365).

Automatisering og intelligente workflows

Hvad er Power Apps?

Microsoft har et produkt i samme familie som Power BI, som kan automatisere manuelle processer i jeres virksomhed.

I kan fx automatisere processer, hvor information skal sendes i en kæde fra person til person med kommentarer eller godkendelser undervejs. Eller I kan få vist intelligente indkøbsforslag, som er tilpasset jeres virksomhed, og sende indkøbsordrer tilbage til ERP-systemet.

Power Apps er tilgængelige via en webbrowser ligesom Power BI.

Spar masser af tid med automatisering

Hvor Power BI er rene rapporter, bruges Power Apps til at tage beslutninger og forkorte eller helt fjerne manuel behandling af data.

Eliminering af fejl og revisons-log

Automatisering af processer og intelligente workflows sikrer en fejlfri udførelse af en proces, og kan samtidig reducere frustrationer hos brugerne ved manuel håndtering.

En revisions-log sikre, at I altid kan få data om hvad systemet er blevet brugt til, hvem der har gjort hvad i systemet og hvilke eksterne systemer der har adgang.

Mobil-apps

Brug PowerApps på din mobiltelefon. Du kan fx bruge kameraet til at scanne kvitteringer eller stregkoder, og sende dem tilbage til ERP-systemet eller forskellige teams.

Tilføj funktionalitet til ERP-system

Power Apps kan bruges som en udbygning af standard-funktionaliten i ERP-systemet, så det passer til jeres virksomhed, men uden tilkøb af ekstra systemer.

AI – kunstig intelligens

Den nyeste feature i Power Apps er kunstig intelligens, fx genkendelse og automatisk klassificering af felter på en formular- et kreditkortnummer eller en adresse læses automatisk.

Vil du vide hvordan du kommer i gang med Business Intelligence?

Vi tilbyder som første skridt en analyse af, hvordan jeres rapporteringsbehov eller processer kan automatiseres med Power BI eller Power Apps.

Vi har mere end 15 års erfaring med at opbygge BI-løsninger helt fra rå-data til færdige rapporter for bl.a. Danske Bank, Novo Nordisk, Leo Pharma, Acubiz, Pensam, DR, Lederne, Sovino, Bioporto og Sedgwick Leif Hansen.

Hvilken løsning I skal vælge, afhænger af jeres behov og ønsker til løsningen. Vi tilbyder flere forskellige BI-produkter. Det giver os mulighed for at rådgive jer til præcis den løsning der er den rigtige for jer.

Kontakt Mette

Kontakt

Vil du høre mere?


Mette Barsøe Larsen
Salgschef
mbl@dynateam.dk
+45 41 87 94 80