Skip to the content

Power BI er Microsofts løsning til forretningsanalyse

Med Power BI får du viden om din forretning, som gør dig i stand til at træffe hurtige og velfunderede beslutninger

√   Transformer data til flotte visualiseringer og del dem med kollegerne på alle dine enheder
√   Udforsk og analysér data visuelt – i det lokale miljø og i et cloudmiljø – på én og samme tid
√   Samarbejd og del brugerdefinerede dashboards og interaktive rapporter
√   Skaler på tværs af organisationen med indbygget styring og sikkerhed

Du kan udforske dine data visuelt med drag-and-drop funktionen, få data vist som raffinerede datavisualiseringer og nemt udarbejde rapporter.

Byggestenene i Power BI

Power BI har fem byggesten:

  • Datasæt
  • Rapporter
  • Visualiseringer
  • Dashboards
  • Apps

En typisk arbejdsproces i Power BI indeholder alle byggestenene.

Først indsamler du dit datasæt, og overfører det til Power BI med henblik på analyse.

Efterfølgende opretter du din rapport, hvor du har dine datavisualiseringer, der viser dig interessante fakta og indsigt, og som kan gøre dig klogere på fx kundeadfærd, identificere optimeringsmuligheder m.m. Visualiseringerne ligger typisk i et dashboard.

Du kan dele dine rapporter og dashboards med dine kollegaer via apps

Blandt de bedste

Gartner har for femtende år i træk nævnt Microsoft som markedsledende indenfor Analytics og Business Intelligence Platforme

Hvad er Power BI?

Microsoft har skabt en af verdens bedste Business Intelligence (BI) løsninger med Power BI, som giver dig nem adgang til jeres forretningsdata. Du får intuitive dynamiske rapporter og dashboards, der giver indsigt og beslutningsstøtte til jeres processer. Rapporterne har du altid adgang til via en browser.

Fokus på det vigtige

Det kan være svært at finde eller analysere den mest relevante data. Med Power BI-rapporterne kan du fokusere på at få synliggjort de vigtigste forhold i virksomheden nu og her. 

Data-kvalitet og kontrol

Når data bliver visualiseret kan I bedre kontrollere jeres data samt sikre en høj kvalitet og komplette data. Det gør at I altid har styr på forretningen og jeres datakvalitet.

I kan bygge Power BI rapporter ved siden af og ovenpå eksisterende IT-systemer, og kombinere data fra flere kilder. Det giver jer mulighed for at afdække sammenhæng og se tendenser. Med real-time indsigt i forretningen, kan I være agile og tage handling.

Sikkerhed

Sikkerheden er i top med mulighed for detaljeret styring af bruger-adgange til rapporterne (helt ned på række-niveau i tabeller). Du kan fx give navngivne eksterne brugere, hos eksempelvis en leverandør, adgang til bestemte rapporter.

Mobiladgang

Power BI rapporterne virker på både PC, mobil og tablet. Der er også mulighed for special-designede mobil-rapporter.

Tilpasset jeres virksomhed

Power BI giver mulighed for at lave flotte interaktive visuelle rapporter med grafer, trafiklys, tabeller osv.

Med drill-down funktionen kan du bore dig dybere ned i data. Du kan fx få vist jeres salg og ordrer med udgangspunkt i jeres egne definerede delmarkeder, kundesegmenter, produktgrupper eller processer. Power BI kan hente data fra 200 forskellige kilder, herunder SAP, Oracle, SQL Server, NAV og Business Central.

 

Power BI ERP Dashboard

Kom nemt og hurtigt i gang med Power BI

Vi har udviklet en Power BI ERP dashboard-pakke, der nemt præsenterer jer for et hurtigt overblik over finans, salg, indkøb m.m. baseret på jeres data i Microsoft Dynamics NAV/Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Kontakt Mette

Kontakt

Vil du høre mere?


Mette Barsøe Larsen
Salgschef
mbl@dynateam.dk
+45 41 87 94 80