Skip to the content

Cloud-baseret CRM-løsning

Microsoft Dynamics 365 CRM er en cloud-baseret CRM-løsning, som giver dig et helt nyt blik på dine kunderelationer og salgsmuligheder. Microsoft er i dag en af verdens førende producenter af CRM og Sales Force Automation (Gartner 2018).

Du får ikke bare nem adgang til og overblik over alle dine kunder og kontakter, men også alle dine kundeaktiviteter som møder, telefonopkald og e-mail.

Med Microsofts velkendte brugergrænseflade, som du allerede kender fra Office-produkterne, kan du nemt og intuitivt navigere rundt i applikationen.

Du får bedre indsigt i dine kunder og mulighed for løbende at få et “helbredstjek” på dine relationer.

 

Moduler til Microsoft Dynamics 365 CE

moduler

Sales

Bedre overblik over kunder og salgsmuligheder
Med Dynamics 365 Customer Engagement Plan (Dynamics 365 CE) har Microsoft skabt et CRM-produkt som skal gøre det salgsadministrative arbejde lettere for sælgeren bl.a. med automatisering. Du kan se en oversigt over modulerne længere nede på siden.

Løsningen giver dig  mulighed for at arbejde med automatiserede og guidede salgsprocesser, så det bliver nemmere at håndtere komplekse kunderelationer. Du får selvfølgelig også analytiske dashboards med real-time information omkring dine KPIer, salgs-performance m.m.

Kunderelationerne er i fokus, så du kan opbygge relationer til de rigtige købere og få anbefalinger og indsigt, der er baseret på kundernes faktiske behov. Så bliver det nemmere at kommunikere mere effektivt og vinde flere handler.

Dynamics 365 for Sales virker på alle typer af enheder, både PC, mobil og tablet. Du kan bruge løsningen både online og offline. Det betyder, at uanset hvor du befinder dig, kan du arbejde med dine kundedata.

Åben dine salgsdata i Excel og bearbjed dem der, hvis du har brug for det. Når du er færdig, kan du uploade data direkte til Dynamics 365 for Sales, uden at skifte mellem applikationerne.

Brug Sharepoint til at gemme dokumenter, fx. præsentationer i Powerpoint eller andre vigtige dokumenter, som er knyttet til kunder. Så er de nemme at finde næste gang du skal bruge dem.

Customer Service

Med dette modul får du AI og robotter, som kommer med forslag til hvilke handlinger helpdesk-medarbejderen skal sætte i gang for at undgå fx eskaleringer og undgå service- og supportproblemer. Helpdesk får også forslag til hvilke opsalgs- eller krydssalgsmulighed der er hos kunden. Modulet er baseret på den mest effektive AI-kundeservicestruktur på markedet lige nu.

Marketing

Marketingmodulet hjælper dig med at knytte salg og marketing tættere sammen, automatiser processer og tage bedre beslutninger. Så får du mere ud af din marketingindsats, og kan generé flere kundeemner på tværs af kanaler. Du bliver bedre til at pleje de salgsparate kundeemner ved hjælp af personligt tilpassede oplevelser.

Powerapps

Du kan bygge dine egne apps til Dynamics 365 med præcis de data du har brug for fx produktivitets- og forretningsdata. Microsoft har gjort det let for dig at hente dine data ind i dine apps, og der findes mere end 200 connectorer til cloudtjenester og dine data på egne servere. Du kan se nogle af de mest almindelige nedenfor.

 

Fields Service

Et modul til virksomheder med teknikere som udfører vedligehold og reparationer på fx maskiner. Teknikerne får med Field Service modulet 360 graders visning af kunderne og vejledning der gør, at de hurtigere kan løse kundens problemer.

Med IoT kan teknikeren registrere og diagnosticere problemerne, før kunderne bliver opmærksomme på dem. Når teknikeren løser problemerne proaktivt, sparer det kunden for en masse besvær.

I stedet for dyre vedligeholdelsesplaner, kan du bruge prædiktiv analyse til at effektivisere og forudse hvornår der skal laves vedligehold, reparationer, rengøring eller udskiftning af dele.

Project Service Automation

Få visualiseret projektplanlægningsfunktioner og få overblik over omkostninger, arbejdsindsats og indtægter i projektet.

Projektledere får intuitive dashboards, hvor de kan gennemse, overvåge og godkende alle omkostninger og den tid, der påvirker deres projekter. Så kan de tage gode beslutninger og få mest muligt ud af de fakturerbare ressourcer.

Integration

Dynamics 365 for Sales, og de øvrige moduler, kan integreres til virksomheden øvrige IT-løsninger fx ERP og Office 365. Men der er mange muligheder, alt efter dine behov og ønsker.

Kontakt

Vil du høre mere?


Odd Rune
IT-forretningskonsulent
or@consit.dk
+45 31 41 40 98