Skip to the content

Med brugere af MultiMark CRM Wholesale som Hans Just, Conaxess Trade og Lactalis, har vi bred erfaring i at designe, udvikle og implementere specifikke løsninger, der skaber en driftsikker ramme for en lang række planlægnings- og styringsværktøjer.

En velfungerende og driftsikker CRM-løsning er med til at sikre lønsomhed og ensartet håndtering af de bagvedliggende processer.

Med MultiMark CRM Wholesale får din virksomhed et styringsværktøj, der sikrer:

Forankring af strategien
Øget salgseffektivitet
Målbare resultater
Rapportering, forecasting og prognoser.
Hos MultiMark har vi bred erfaring fra wholesale-branchen. Vi har oparbejdet en unik viden omkring wholesaler behov og gjort os mange erfaringer i branchen.

Multimark Logo
Multimark Order

Derfor kan vi tilbyde en driftsikker løsning som indeholder:

Ordreoptag i butikken: Undgå fejl i bestillingerne! Med det lette “click and go” løsning, kan konsulenten få kundens underskrift på ordren, mens han er i butikken
Sortiment håndtering: På både kæde- og butiksniveau og sikre korrekt håndtering af tidsfastsatte sortimenter
Salgstursplanlægning: Korrekt prioritering af kunderne og at konsulenten/disponenten møder op på rette sted og i rette tid
Markedsspørgsmål: Data kan indsamles in-store og bonushåndtering
Offline klient: sikre at data er tilgængelige også når salgskonsulenten er offline. Vi har lang erfaring med integration til ERP, nem og hurtig ordrebehandling og EDI-interface
POS: Giver unik mulighed for salgskonsulenten at følge butikkernes salgsmønster på den enkelte vare eller varegruppe.

Multimark CRM Wholesale systemmuligheder

Mulighederne i MultiMark CRM Wholesale er mange og særligt udviklet til wholesale-branchen. Det giver dig udvidet mulighed for at styre relationerne mellem grossister, kæder og butikker, samt oprette og vedligeholde grossist- og kædesortimentet.

MultiMark CRM Wholesale består af flere moduler, der bl.a. sikrer korrekt og ensartet håndtering af informationer.

Her opsamler og vedligeholdes kundekort med informationer som: kontaktpersoner og kontaktdata, præferencer, noter og historik og kalender, besøgsfrekvens, foretrukne besøgsdage m.v.

MultiMark giver mulighed for at opdele brugerne i grupper, derfor kan informationsniveauet varieres, alt efter brugernes behov. Er flere brugere tilknyttet den samme kunde, får alle tilknyttede brugere automatisk besked, når der sker ændringer på kunden.

MultiMark CRM Wholesale giver også mulighed for at have hele dit produktkatalog, med alle produktinformationerne, liggende. Det sikre tilgængelighed til opdateret og korrekt information, for alle brugere. Det kan være informationer som: Højde og vægt, EAN nr., stykliste og kostpris og emballage. Informationerne vil selvfølgelig variere, alt efter din virksomheds behov og produktkatalog.

Multimark

Der hvor MultiMark CRM Wholesale virkelig skiller sig ud, er de mange års erfaring fra wholesale-branchen. Din virksomhed kan holde styr på de mange relationer der er mellem grossister, kæder og butikker, herunder ind- og udmeldelser i grossist- og kædesortimentet:

Priser
Håndtering af priskampagner
Produktets roll
Grossistens varenummer
Håndtering af budgettering samt løbende definering af distributionsmåling samt spørgeskemaer, der kan være både kædespecifikke og periodestyret
Håndtering af ordreoptagelse
Ordreforslag
Simulering af ordre til butik
Ordreoptag i internt salg styres let i MultiMark med nem integration til EDI.
Du får automatisk udregning af ordreøkonomi og mulighed for at styre ordreverifikations- og rabatgodkendelsesprocessen.

Når der skal køres salg-/marketingkampagner til kæderne, klarer MultiMark også det. Fx hvilke produkter, pris, tilskud, perioder, forecast m.m. knytter sig til den enkelte kæde. Du får dermed fuld integritet mellem sortimentsstyring og ordreoptagelse.

MultiMark er platformsuafhængigt og da al udvikling foretages af os selv, er der rig mulighed for at få tilpasset systemet, efter virksomhedens behov.

Download produktblad om MultiMark CRM Wholesale

 

Kundecases
Du kan læse mere om vores løsninger og hvordan vi har hjulpet vores kunder med deres daglige udfordringer under: MultiMark kundecases

Odd Rune

Kontakt

Vil du høre mere?


Odd Rune
IT-forretningskonsulent
or@consit.dk
+45 31 41 40 98