Skip to the content

Microsoft NAV har skiftet navn til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central kan leveres både som en Cloud baseret løsning og som en løsning installeret On premise.

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en komplet ERP-løsning og en moderne teknologiplatform til virksomhedsadministration. Business Central er målrettet store såvel som små virksomheder – uanset branche.
Med Business Central kan du forbinde økonomi, salg, service og drift. Så strømliner du dine forretningsprocesser, og forbedrer interaktionen med dine kunder. Det gør dig i stand til at tage bedre forretningsbeslutninger og sørger for at hele din organisation kører professionelt og effekt – uden komplikationer og udfordringer.

 

 

Det sikre valg – med større potentiale

Når du vælger Microsoft Dynamic 365 Business Central til din virksomhed, har du truffet et godt valg. Der er nemlig tale om en særdeles driftssikker ERP-løsning med over 1 million brugere i 30 lande. Business Central er skræddersyet din organisation – alt fra forretningsgange, økonomisystemer, lagerstyring mm.. Business Central er fremtidens teknologi, som tilbyder mange muligheder.

Business Central 365

Saml alle dine forretningsområder i et system

Saml alle dine adskilte IT-systemer i en løsning. Nemmere kan det vist ikke blive. Så vil du se større effektivitet, fordi du kan automatisere opgaver og workflows. Dine medarbejdere er allerede trygge ved brugergrænsefladen, de kender den fra Microsofts andre værktøjer, fx Office-pakken med Outlook, Word, and Excel. Med Dynamics 365 Business Central får du overblik over din forretning med indbygget intelligens, der hvor du har brug for det.

Fleksibel og brugervenlig løsning

Dynamics 365 Business Central sætter fleksibilitet i centrum, skaber integration til dine kunder og samarbejdspartnere, og er især kendt for at være nemt at tilpasse, bruge, vedligeholde og udvikle. Derfor er det ikke kun et sikkert valg, men også en udviklingsmulighed for virksomheden. Så kan din virksomhed vokse og være agil.

 

 

Træf bedre forretningsbeslutninger

Med Microsoft Dynamics 365 Business Central vil du være i stand til at træffe velovervejede forretningsbeslutninger på baggrund af data på tværs af alle afdelinger. På den måde sikrer du at din organisation præsenterer godt og er på rette spor.

Læs mere om Microsoft Dynamics 365 Business Central

Vil du vide mere om Microsoft Dynamics 365 Business Central? Så download vores e-bøger nedenfor ved at klikke på billederne 

pdf download

png web