Skip to the content

Dynamics NAV har i dag skiftet navn til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Men der findes rigtig mange virksomheder som stadig benytter Dynamics NAV i forskellige versioner.

Dynateam har været med på hele rejsen med disse løsninger fra Microsoft og har stor erfaring med både Dynamics NAV og med Business Central.

Vi kan derfor stadig hjælpe med at supporterer din Dynamics NAV løsning, ligesom vi kan rådgive dig såfremt du ønsker at se på mulighederne for at opgraderer løsningen til Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 

Dynamics NAV kan bruges på alle enheder

Få afgang til programmet uanset hvor du er. Du kan bruge programmet på din desktop tablet og smartphone.

Forretningssystemet gør dit arbejde og ændringer tilgængeligt for dine kollegaer med cloudfunktionen, ligegyldigt hvor du er.   

Fleksibel og brugervenlig løsning

Dynamics 365 Business Central sætter fleksibilitet i centrum, skaber integration til dine kunder og samarbejdspartnere, og er især kendt for at være nemt at tilpasse, bruge, vedligeholde og udvikle. Derfor er det ikke kun et sikkert valg, men også en udviklingsmulighed for virksomheden. Så kan din virksomhed vokse og være agil.

Saml alle dine forretningsområder i et system

Saml alle dine adskilte IT-systemer i en løsning. Nemmere kan det vist ikke blive. Så vil du se større effektivitet, fordi du kan automatisere opgaver og workflows. Dine medarbejdere er allerede trygge ved brugergrænsefladen, de kender den fra Microsofts andre værktøjer, fx Office-pakken med Outlook, Word, and Excel. Med Dynamics 365 Business Central får du overblik over din forretning med indbygget intelligens, der hvor du har brug for det.

ERP som integreres med Microsoft Office

Når du anvender officepakken som f.eks. Outlook eller Teams, er Dynamics NAV integreret i programmet, så du ikke behøver at navigerer unødigt rundt i programmerne, men kan klare det mest nødvendige i med Microsoft Office.