Skip to the content

Microsoft sender C5 på pension - skift fra C5, vi kan hjælpe jer

Microsoft stopper udvikling på Dynamics C5
Det har længe været kendt, at Microsoft stopper udviklingen af Dynamics C5 løsningen. Efter d. 8. januar 2019 stopper Microsoft helt udvikling og supporten af Dynamics C5. Det vil sige, at Dynamics C5 ikke længere opdateres, og du vil derfor sidde med en forældet ERP-løsning.

VÆLG EN FREMTIDSSIKRET OG LOW RISK LØSNING TIL C5

En forældet Dynamics C5 løsning kan i fremtiden skabe udfordringer hos din virksomhed. Skift fra C5 og vælg en fremtidssikret og low risk ERP- løsning. Hos Consit Gruppen er vi klar til at hjælpe dig med at skifte til et nyt ERP-system, der passer til din forretningsmodel. Vi hjælper dig også med at konvertere data fra dit Dynamics C5 til en af vores ERP-løsninger

OVERSIGT OVER ADD-ONS

Download e-bogen
“Virksomhedsejerens vejledning til udskiftning af regnskabssoftware”

At udskifte din regnskabssoftware er nemmere og billigere, end du måske tror.
Brug denne vejledning til at blive klogere på fordelene ved en moderne teknologiplatform, få bedre forståelse af fordelene ved en skybaseret løsning og viden om, hvilke spørgsmål du skal stille, når du overvejer dine muligheder.


pdf web

MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

Dynamics 365 Business Central (tidligere kendt som NAV) er en komplet løsning til virksomhedsadministration, som hjælper dig med at forbinde de enkelte dele af virksomheden. Den er nem at bruge fordi du sikkert allerede kender brugergrænsefladen fra Microsofts andre programmer.

Løsningen kan tilpasses, så den passer til den måde I arbejder på i din virksomhed. Vil du træffe bedre beslutninger og klare de daglige udfordringer nemt og hurtigst, så er Microsoft Dynamics Business Central et godt valg. Læs mere om Business Central

 

UNICONTA

Uniconta er en hurtig og effektiv økonomiløsning som egner sig til alle størrelser og typer af virksomheder. Du indstiller modulerne så du får præcis den funktionalitet der passer til din virksomhed. Uniconta er en cloud-baseret EPR-løsning, som dækker alle behov indenfor økonomi-, logistik-, proces- og projektstyring. Med Uniconta får du et økonomisystem der kan vokse med jeres virksomhed. Læs mere om Uniconta.

SKIFT FRA C5 – VI HJÆLPER DIG VIDERE!

Skal vi hjælpe dig med at skifte fra C5?

Kontakt os for at høre om dine muligheder. Udfyld kontakformularen eller ring til en af vores konsulenter.

 

 

kontakt Henrik

Kontakt

Vil du høre mere?


Henrik Munch Carlsen
Salgschef
hmc@dynateam.dk
+45 21 84 86 21