Skip to the content

Dynateam har implementeret Oracle ERP-løsninger i mere end 20 år.

Vores ERP-konsulenter har alle mange års erfaring med ERP-løsninger og har ydet konsulentassistance og professionel rådgivning til mange kunder igennem årene.

Oracle er verdens største virksomhed inden for virksomhedssoftware og produkterne er verdenskendt for høj kvalitet og drift stabilitet.
Oracle har i dag over 250.000 kunder på verdensplan og 3.000 på det danske marked.

Dynateam er Oracle Gold Partner. Det betyder, at vores konsulenter er certificeret i Oracle’s produkter og kan yde den bedste rådgivning.

 

 

Oracle Fusion

“Oracle Fusion Applications” er Oracle’s nyeste generation af forretningsapplikationer. Den består af en samlet suite af forretningskritiske IT-produkter, som alle har en uovertruffen kvalitet.

Alle Fusion produkterne kan desuden leveres som ægte Cloud-løsninger, hvilket vil sige, at den enkelte virksomhed ikke længere behøver at bekymre sig om den daglige IT drift, men kan fokuserer på at optimere forretningsprocesserne. Samtidig betyder den kommercielle model på Cloud-løsninger, at man betaler løbende for at benytte løsningen.

Oracle Fusion Cloud ERP er ubetinget verdens førende ægte Cloud ERP-løsning.

Jeg oplever Dynateam som en yderst professionel og kompetent partner i deres tilgang til kunderne. I forhold til change management leverer Dynateam på et højt niveau. Dynateam formår at forstå og sætte sig ind i kundernes behov.

Heidi Corneliussen, forretningsarktitekt, PenSam
Marianne Nørskov

Kontakt

Vil du høre mere?


Marianne Nørskov
Chefkonsulent
mgnoerskov@dynateam.dk
+45 20 88 36 06