Skip to the content

Microsoft Azure - en cloudbaseret løsning med masser af muligheder

Azure-cloudplatformen består af mere end 200 produkter og cloudtjenester, der er udviklet til at hjælpe dig med at bringe dine nye løsninger til live – løs nutidens problemer, og vær med til at skabe fremtiden. 

Skab, kør og administrer programmer på tværs af flere cloudmiljøer, det lokale miljø og grænseenheder med frit valg af værktøjer og strukturer.
Kontinuerlig innovation fra Microsoft understøtter din udvikling i dag og dine produktvisioner for fremtiden.

 

 

Kan jeg virkelig spare penge med Azure?

Betal kun for det du bruger, og undgå startomkostninger. Azure tilbyder fleksible købs- og prismuligheder for alle dine cloudscenarier, f.eks. Azure Hybrid Benefit, samt andre omfattende værktøjer, der kan hjælpe dig med at styre dine cloududgifter.

 

 

Spar med Azure
Secure

 

 

Er Azure sikkert?

Ja, sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger er grundlæggende for Azure. Microsoft er dedikeret til at tilbyde det højeste niveau af tillid, gennemsigtighed samt overholdelse af standarder og lovgivning. Microsoft er den cloudtjenesteudbyder, som har det mest omfattende udbud af tjenester, der overholder gældende regler og standarder.

 

 

 

 

Kan jeg bruge Azure i min branche?

Azure leverer løsninger til alle brancher gennem dokumenterede kombinationer af cloudprodukter og -tjenester. Løs dine branchespecifikke udfordringer i virksomheden i dag, og forbered dig på fremtiden ved at være innovativ med Azure-løsninger.

 

 

Business

Vil du vide mere?

 

 

Mette Barsøe Larsen
Salgschef
+45 4187 9480
mbl@dynateam.dk

 

 

Henrik Munch Carlsen
Salgschef
+45 2184 8621
hmc@dynateam.dk