Skip to the content

Vores søsterselskab Easyflow Agency er et af landets førende digitale bureauer. De er eksperter i webbaserede frontend løsninger og E-handel.

Vi laver mange løsninger sammen med dem, da den digitale sammenhæng mellem virksomhedernes frontend løsninger og deres forretningsløsninger er et område, som er i kraftig vækst.

Løsninger der samler og distribuerer virksomhedernes data fra f.eks. websitet, ERP-systemet, CRM-systemet etc. i én glidende proces og helt uden unødige ventetider eller interaktioner giver stor værdi for vores kunder.

Læs om Easyflow her

 

Det har altid handlet om samarbejde

Det er deres erfaring at et godt projekt forudsætter et godt samarbejde mellem dem som eksperter i digitale medier og kunden som ekspert i sin forretning. Og de kan rigtigt godt lide at samarbejde. 

Et projekt starter altid med at I mødes og lytter til hinanden. I aftaler en tidsplan med regelmæssige team- og kunde check-ins. Og når projektet ender, ender jeres relation bestemt ikke. De står til rådighed med support og sparring omkring næste fase. Mange af deres kunder kan de bryste sig af at have serviceret i over 10 år.