Skip to the content

Power BI Skabelonpakke

Kom i gang fra Dag 1

Indram dine data på en måde, der forbedrer brugeroplevelsen. Kom hurtigt i gang med at bygge professionelle Power BI dashboards. Power BI Skabelonpakken vil give jer en et ensartet udseende i hele jeres organisation, og dermed sikre en solid brugerfastholdelse med en god datakultur med en varig forretningsbeslutningsstøttestruktur og ikke bare en forvirret bunke ad-hoc-værktøjer.

Målgruppe

Målgruppen er todelt:

1) I er et større firma, hvor I selv har interne Business Intelligence folk, og I ønsker at få lagt et godt fundament, som jeres egne folk bygger videre på.

2) I er et mindre firma, hvor I gerne vil have hjælp til komme i gang med Business Intelligence, hvor vi sammen benytter skabelonpakken som fundament til at bygge den rigtige løsning til jer.

Hovedfunktionalitet

Med Power BI skabelonpakken får du:

  • Fem forskellige skabeloner med integreret navigation og præbygget drill-through sider
  • Ti tilpassede baggrunde
  • En årlig opdatering
  • To årlige webinarer omkring nye features i Power BI og hvordan de kan implementeres med henblik på skabelonerne

Hvordan kommer I i gang

1  I bliver oprettet på ivin-analytics.dk

2  I downloader alt materiale fra ivin-analytics.dk via et link, som kun I har adgang til

3
  I følger den vedlagte opsætning- og instruktionsguide

4
  Alt efter behov kan en eller flere assistancepakker tilkøbes

Minimalist Skabelonen gør brug af skygger og bløde kanter. Der er ingen baggrund, men man får stadig en følelse af at alle komponenter har et bestemt sted at være og at ingen ting er sat tilfældigt op. Der er Navigation i toppen og POV i højre side.

Glass Morphism Skabelon 2 anvender Windows 11 design principper om at have halvtransparente komponenter, som giver et indtryk af at man har glas liggende ovenpå hinanden. Denne skabelon har hverken optegnede kanter eller kanter på navigations- og POV-komponenter. Dette giver et stilrent udtryk. Navigation er i venstre side og POV i højre side.

Vil du vide mere?

 

 

Mette Barsøe Larsen
Salgschef
+45 4187 9480
mbl@dynateam.dk

 

 

Henrik Munch Carlsen
Salgschef
+45 2184 8621
hmc@dynateam.dk