Skip to the content

FICS Elektronik sags- og dokumenthåndtering

FICS ESDH er et overskueligt dansk sags- og dokumenthåndteringsværktøj, som er integreret i office-programmerne. Med FICS danner store såvel som små både private og offentlige virksomheder overblik – alt fra produktion, lagring, styring, tilgængelighed og distribution af digitale dokumenter.

Det betaler sig at have styr på alt information

FICS giver virksomheden en simpel, brugervenlig og intuitiv brugergrænseflade herunder en platform indeholdende alle dokumenter samlet. På den måde kan medarbejderne skabe videndeling blandt hinanden – uden at være afhængige af hinanden. Dine medarbejdere vil let og hurtigt være i stand til at finde relevante dokumenter, filer, sager mm. frem. Med andre ord vil der være styr på alle dokumenter og informationer. Det kan godt betale sig.

 

Find de nødvendige dokumenter frem – nemt og hurtigt

Med FICS har du mulighed for at gennemgå og tjekke dokumenter både under og efter projektet er afsluttet. Du kan nemt og hurtigt finde de nødvendige dokumenter frem. I den forbindelse vil du ikke miste overblikket over informationen og økonomien i et givent projekt. Informationen vil nemlig være tilgængelig for alle rette interessenter og derfor styrkes projektstyringen.

 

FICS ONLINE – søgemaskine til at søge i FICS

Med FICS ONLINE kræver det kun internetforbindelse, og så har du adgang til alle projekter og dokumenter – mere simpelt kan det ikke blive.

 

FICS devices

 

 

FICS ESDH hjælper virksomheder med følgende:

  • Reducerer risikoen for at miste vigtige informationer og dokumenter
  • Minimere spildtid, øge effektiviteten og give bedre overblik
  • Gøre sags- og projektdokumentation nemt tilgængelig for alle relevante medarbejdere
  • Sikre ensartet kommunikation til kunder f.eks. med skabeloner
  • Samle alt information på et sted bl.a. via. Integration til virksomhedens andre IT-systemer som f.eks. mailservere, ERP-systemer, fakturaportaler m.v.
  • Give overblik over projektets fremdrift i forhold til dækningsbidrag, timekontering m.v

 

 

 

Både du og dine kunder vil få gavn af FICS ESDH

Du sparer penge og tid ved at have et effektivt sags- og dokumenthåndteringsværktøj. Det vil frigøre ressourcer til andre arbejdsopgaver, da et mindre antal medarbejdere vil være indblandet i at hjælpe med at finde de rette informationer frem.

Når organisationen har styr på sine sager, skabes der effektivitet og fleksibilitet, som optimerer hele arbejdsprocessen og gøre dagligdagen langt nemmere. Ligeledes vil vigtige og værdifulde dokumenter såsom bindende kontrakter ikke forsvinde eller blive væk. På den måde undgår man utilfredse kunder og lange ventetider. Sags- og dokumenthåndtering giver dig grundlæggende sikkerhed og hjælper dig med at yde en bedre kundeservice.

 

 

Case: Roskilde Kommune

FICS har sparet Roskilde Kommune for hundredvis af arbejdstimer.
Læs mere her.

Vil du vide mere?

 

 

Mette Barsøe Larsen
Salgschef
+45 4187 9480
mbl@dynateam.dk

 

 

Henrik Munch Carlsen
Salgschef
+45 2184 8621
hmc@dynateam.dk