Skip to the content

Dynamisk teamwork

Navnet Dynateam kommer af Dynamic og teamspirit. Det gælder både internt og i vores relationer med kunder og samarbejdspartnere. Vi mener, at IT skal udvikles og driftes i forhold til de mennesker, der skal bruge det. Derfor er den menneskelige faktor meget vigtig for os.
Både hos os selv, og eksternt. IT skal ses som et kontinuerligt udviklingspotentiale – fordi mennesker udvikler sig. Derfor kalder vi vores bidrag for dynamisk.

 

 

At være gode programmører er ikke nok

Det handler selvfølgelig om kompetencer og erfaring, men i lige så høj grad om egenskaber som ansvar, loyalitet, stabilitet og kreativitet. Og om moral, flid og ordentlighed. At skabe værdi for vores kunder kommer nemlig ikke kun ved at være gode til at programmere. Der skal mere på bordet.

Hos Dynateam tør vi udfordre vores kunder. Og os selv. Vi må aldrig blive selvtilfredse, men altid være åbne for at lære mere, og bryde grænser. Vores kunder betaler ikke kun for IT service, men for nytænkning, konkurrencekraft og effektivisering, der fører til bedre indtjening.

Vi er godt uddannede, vi efteruddannes løbende og så har vi solid erfaring. Fra flere forskellige brancher, og mange typer af opgaver og målsætninger. Derfor ved vi, hvad vi taler om, når vi rådgiver. Men en god rådgivning er aldrig bedre end den dialog, der hører med. Derfor er vores medarbejdere også udvalgt i forhold til om de har empati. Det betyder nemlig at de er gode til at lytte, og respondere relevant og konstruktivt.

Dynateam har den højeste anerkendelse fra Microsoft og er certificeret som Microsoft Gold Partner. Vores medarbejdere er certificerede på systemerne, men også på processer. Alle vores konsulenter har mindst ti års erfaring – det betyder, at der er overskud til at tale om mere end teknik. Med andre ord, vi går længere end Microsoft kræver af deres autoriserede forhandlere. Fordi vi vil mere med IT.

Salg- og leveringsbetingelser

Salgs og leveringsbetingelser

Generelle vilkår

Generelle vilkår

Bestyrelse og direktion

Mød vores ledelse

per ledelse

Bestyrelsesformand

Per Erland

Efter salget af IT Gruppen i 2007 har Per brugt sin tid på at investere i og udvikle virksomheder, primært indenfor IT, Retail og Møbelsektoren.

Per har store ambitioner på Consit Gruppens vegne og er ikke i tvivl om at expansionen vil fortsætte og han er glad for at kunne bidrage med dette arbejde.

Derudover har hans store passion for golf ført til at han siden 2016, sammen med en god ven, ejer og driver Woodlands Golf & Country Club i Sverige.

morten ledelse

Adm. direktør

Morten Skovby

Morten har arbejdet med ledelse i IT Branchen siden 1996. Inden da var han i 4 år udstationeret i henholdsvis Bruxelles og Paris, hvor han arbejde for den amerikanske koncern Sun Chemical Corporation.

Udover at være Group CEO i Consit Gruppen, har han otte bestyrelsesposter.

Morten er uddannet økonom fra CBS i København og har gennemført et Executive Management Programme i strategi, ledelse og innovation på INSEAD universitetet i Paris.

De største interesser er sport, investeringer, gastronomi, rejser og litteratur.

Vil du vide mere

Ring +45 70 20 20 69

Vi tror på, at vi kan hjælpe dig med at skabe den bedste løsning for dig og din virksomhed.