Skip to the content

Omstil din virksomhed til digital bogføring

SMV:Digital åbner den næste tilskudspulje 7. marts. Her kan du ansøge om tilskud på 25.000 kr. til en privat rådgiver, der kan hjælpe dig med at implementere digital bogføring i din virksomhed.

Tilskuddet er til dig, der vil i gang med at omstille din virksomhed til digital bogføring og effektivisere relaterede opgaver som f.eks. budgetopfølgning og lagerhåndtering.

Måske opbevarer du dine regnskabsbilag i fysiske mapper, eller måske har du et bogføringssystem af ældre dato?

En digital omstilling kan spare dig både tid og penge - idet digital bogføring er hurtigere og mere effektivt end traditionel bogføring.

Tilskudspuljen kan desuden hjælpe dig med at være på forkant med de nye krav til digital opbevaring af regnskabsmateriale, som vi tidligere har omtalt.

Tilskuddet kan f.eks. bruges til rådgivning ang.:

Automatisk modtagelse og godkendelse af Leverandørfakturaer

Automatisk modtagelse af rejseafregninger

Integration til webshop

Integration til Power BI

Teknologisk opgradering af NAV eller BC

Hvad er SMV:Digital?

SMV:Digital er en tilskudsordning målrettet små og mellemstore virksomheder, der kan søge tilskud til privat rådgivning til digitale projekter – fx digital omstilling og e-handel.

Tilskuddet til digital bogføring kan søges og køres sideløbende med andre SMV:Digitals tilbud. Der kan kun gives ét tilsagn pr. virksomhed vedrørende digital bogføring.

Læs mere om SMV:Digital her

Bliv klar til at ansøge

Vi er godkendt som rådgiver hos SMV:Digital, og kan tilbyde dig både rådgivning samt gratis hjælp til at få udarbejdet din ansøgning.

Tilskuddene fordeles efter først til mølle-princippet, så det handler om at have din ansøgning klar, når puljen åbner for ansøgninger 7. marts kl. 9.00.

 

Kontakt os 

Ved at udfylde og sende denne formular afgiver du samtykke til fremadrettet at modtage nyheder, invitationer til events og gode tilbud fra Dynateam. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.