Skip to the content

Digitale løsninger til dit bogholderi

1. juli trådt dele af den nye bogføringslov i kraft. Loven stiller krav om digital bogføring samt digital opbevaring af bogføring og bilag.

Kravet om digital bogføring og opbevaring indføres over de kommende år, hvilket giver jer tid til at få implementeret nye løsninger.

Deltag i vores webinarer den 25. august og 13. september, hvor vi har fokus på løsninger fra Continia, der kan hjælpe jer med at opfylde de nye lovkrav til digitale opbevaring af bilag.

Webinar

Continia Document Capture

25. august kl. 10

Med Continia Document Capture bliver den daglige dokumenthåndtering digital – fra modtagelse og registrering til godkendelse og fremsøgning i det digitale arkiv. Arkivet kan let tilgås i Business Central, hvilket betyder, at du altid har de rigtige oplysninger ved hånden, når du får brug for dem.

Webinar

Continia Expense Management

13. september kl. 10

Med Continia Expense Management bliver kreditkortrelaterede transaktioner importeret direkte ind i Business Central. Via en unik Expense App sendes bilag til Business Central og bliver opbevaret i det digitale arkiv. Får du behov for at lave et udtræk til Skat klares dette nemt med en enkelt rapport.

Vil du vide mere?

 

 

Mette Barsøe Larsen
Salgschef
+45 4187 9480
mbl@dynateam.dk

 

 

Henrik Munch Carlsen
Salgschef
+45 2184 8621
hmc@dynateam.dk