Skip to the content

Ansøg om tilskud hos SMV:Digital

SMV:Digital åbner snart nye tilskudspuljer, som kan være relevante for dig og din virksomhed.

 • 12. september: Tilskud til privat rådgivning på 100.000 om, hvordan du skaber værdi med dine data
 • 03. oktober: Investerings- og rådgivningsstøtte på op til 250.000 kr.
 • 10. oktober: Tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr.
Tilskud til privat rådgivning på 100.000 om, hvordan du skaber værdi med dine data

Puljen åbner 12. september 2022, kl. 09:00

Har du ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem udnyttelse af din virksomheds data? Her kan du søge om tilskud på 100.000 kr. til indkøb af privat rådgivning, der kan hjælpe dig til at gøre data til en integreret del af din virksomheds forretning.

Tilskuddet på 100.000 kr. er for dig, der har et ønske om, at komme i gang med at udnytte de data, som din virksomhed allerede indsamler og har lagret og omsætte dem til værdi, så data kan blive en integreret del af din virksomheds forretning.

Læs mere om puljen her

Investerings- og rådgivningsstøtte på op til 250.000 kr.

Puljen åbner 3. oktober 2022, kl. 09:00

Har du ambitioner om at styrke din virksomheds produktivitet eller eksport gennem anvendelse af digitale systemer, automatisering eller e-handel? Nu kan du søge om et tilskud på op til 250.000 kr. til investering i teknologi og IT (op til 200.000 kr.) og tilhørende rådgivning (50.000kr.).

Tilskuddet på op til 250.000 kr. er for dig, der er klar til at investere i digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger, der kan styrke din virksomheds produktivitet eller eksport.

Som ansøger skal du opstille en business case for investeringen i ny hardware eller software. På den baggrund kan du blive tildelt en voucher på 25 pct. af investeringssummen.  Voucherens størrelse skal være på mindst 10.000 kr. og højst 200.000 kr. Hvis din virksomhed ønsker at investere i en abonnementsbaseret løsning, kan udgiften støttes i op til 2 år. Investeringsstøtten udbetales sammen med afslutningen af det samlede projekt.

Eksempler på områder hvor investering i teknologi og IT kan styrke din virksomheds situation:

 • Forretnings- og ledelsessystemer - ERP
 • Systematisk kundebearbejdning - CRM 
 • Big Data / Business Intelligence - dataanvendelse
 • E-handelsplatform, webshop- og systemvalg, betalinger
 • Integration af websalg i systemer, ERP, PIM, lager og logistik


Læs mere om puljen her

 

Tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr.

Puljen åbner 10. oktober 2022, kl. 09:00

Har du ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem digital omstilling, e-handel eller automatisering? Her kan du søge om tilskud på 100.000 kr. til indkøb af privat rådgivning, der hjælper dig med at realisere dine digitale ambitioner.

Tilskuddet på 100.000 kr. er for dig, der har en idé om, hvordan et udviklingsprojekt inden for digitalisering, e-handel eller automatisering kan hjælpe dig med at styrke din virksomheds konkurrenceevne, gribe en mulighed eller imødegå en udfordring, men som har brug for rådgivning til at komme i gang med eller gennemføre dit projekt.

Eksempler på områder du kan søge tilskud til:

 • Forretningssystemer - ERP
 • Business Intelligence
 • Systematisk kundebearbejdning – CRM
 • E-handelsplatform, webshop- og systemvalg
 • Systemintegration, ERP, PIM, lager og logistik


Læs mere om puljen her

Få hjælp til at ansøge

SMV:Digital er en tilskudsordning målrettet små og mellemstore virksomheder, der kan søge tilskud til privat rådgivning og investering til digitale projekter – fx digital omstilling og e-handel.

Tilskuddene fordeles efter først til mølle-princippet, så det handler om at have din ansøgning klar, når en pulje åbner.

Vi er godkendt som rådgiver hos SMV:Digital, og kan tilbyde dig både rådgivning samt gratis hjælp til at få udarbejdet din ansøgning.

 

Kontakt os for at høre nærmere

Når du indtaster dine persondata i formularen ovenfor, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du accepterer samtidig at modtage nyhedsbrev fra Consit Gruppen og Dynateam. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.

Vil du vide mere?

 

 

Mette Barsøe Larsen
Salgschef
+45 4187 9480
mbl@dynateam.dk

 

 

Henrik Munch Carlsen
Salgschef
+45 2184 8621
hmc@dynateam.dk