Skip to the content

Skab værdi med dine data: Få 100.000 kr. i tilskud til privat rådgivning

Kom i gang med at anvende de data, som din virksomhed allerede indsamler, og omsæt dem til værdi.

Har du ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem udnyttelse af din virksomheds data? Så kan du søge om tilskud på 100.000 kr. hos SMV:Digital til indkøb af privat rådgivning, der kan hjælpe dig til at gøre data til en integreret del af din forretning.

SMV:Digitals tilskudspulje åbner onsdag den 30. august 2023 kl. 9:00.

Mulighederne for udnyttelse af data er mange, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Det kan derfor være lidt svært at vide, hvor man skal begynde.

Vi vil derfor anbefale, at du får en snak med os.

Vær opmærksom på, at du skal have din ansøgning klar, når puljen åbner.

Hvad er SMV:Digital?

SMV:Digital er en tilskudsordning målrettet små og mellemstore virksomheder, der kan søge tilskud til privat rådgivning til digitale projekter – fx digital omstilling og e-handel.

Læs mere om SMV:Digital og denne pulje

Tilskuddet kan fx anvendes til projekter om: 

  • Hvordan data kan bruges til at skabe overblik over, hvornår din virksomhed sælger udvalgte produkter, så du kan målrette indsatser omkring produktsalg

  • Hvordan visualisering af data kan hjælpe med at spotte nye salgs-, forretnings- og eksportmuligheder og gøre dine beslutningsprocesser datadrevne

  • Hvordan indsigt i data kan være med til at frigøre tid og ressourcer ved at identificere områder i virksomheden, hvor der kan optimeres og effektiviseres som fx i virksomhedens produktion eller lager

  • Hvordan du kan analysere data til at identificere leads af høj kvalitet, skabe optimale kunderejser eller forudsige dine kunders præferencer og behov

  • Hvordan virksomhedens data kan sammenlignes på tværs af datakilder, så det fx bliver muligt at analysere og sammenstille marketingkampagner og opnå indsigter til planlægning af fremtidige kampagner

  • Hvordan virksomhedens data kan anvendes til at identificere og dokumentere mulige klimabesparelser, sporbarhed i produkter mv.

Er du klar til at få mere ud af jeres data?

Vi har samlet en håndfuld eksempler, som viser, hvordan data fra jeres it-systemer kan skabe værdi for forretningen. Det kan fx være data fra ERP, CRM, tidsregistrering eller webshop.

Skal vi hjælpe dig?

Vi er godkendt som rådgiver hos SMV:Digital, og kan tilbyde dig både rådgivning samt hjælp til at få udarbejdet din ansøgning.

Tilskuddene fordeles efter først til mølle-princippet, så du skal have din ansøgning klar, når puljen åbner onsdag den 30. august 2023 kl. 9:00.

 

Book et møde

Vi giver gerne en kop kaffe eller tager en uforpligtende snak på Teams.

Ved at udfylde og sende denne formular, afgiver du samtykke til, at data gemmes med det formål, at Dynateam/Consit Gruppen fremadrettet kan kontakte dig. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.

Vil du vide mere?

 

 

Mette Barsøe Larsen
Salgschef
+45 4187 9480
mbl@dynateam.dk

 

 

Henrik Munch Carlsen
Salgschef
+45 2184 8621
hmc@dynateam.dk