Skip to the content

Udviklingen af ny teknologi går hurtigt. I den seneste tid er der sket meget med udbredelsen af kunstig intelligens (AI), og nye værktøjer gør det nemmere at bygge AI-modeller og opsætte automatiserede processer i samspil med jeres forretningssystemer.

Alle taler om kunstig intelligens og mulighederne for anvendelse er mange. Undersøgelser viser dog samtidig, at mange virksomhedsledere har svært ved at gennemskue, hvordan de helt konkret kan anvende og drage nytte af kunstig intelligens i lige præcis deres virksomhed.

Med vores webinarrække om kunstig intelligens, vil vi gerne forsøge at bidrage til denne forståelse og bringe anvendelsen af kunstig intelligens ned på et lavpraktisk niveau.

Webinar fra 1. november 2023

Her fokuserer vi på de muligheder, der ligger gemt i Microsoft Outlook, og viser, hvordan du ved hjælp af kunstig intelligens og data fra Outlook kan forbedre og effektivisere områder som projektstyring, salg, kundepleje og service.

På webinaret demonstrerer vi, hvordan de forskellige Microsoft AI-komponenter virker, og dykker ned i konkrete eksempler.

Vi kigger nærmere på:

  • At arbejde med objektgenkendelse af vedhæftede billeder.
  • At samle data på tværs af mailbokse og få AI til at organisere data
  • At lave analyser af kommunikationen med kunder
  • At samle projektdata til et dashboard, der giver overblik
  • At opsummere kommunikationen med salgsleads og få en modenhedsvurdering ved hjælp af AI
Se webinaret her

Vil du vide mere?

 

 

Mette Barsøe Larsen
Salgschef
+45 4187 9480
mbl@dynateam.dk

 

 

Henrik Munch Carlsen
Salgschef
+45 2184 8621
hmc@dynateam.dk