Skip to the content

Microsoft har fokus på kunstig intelligens

På Microsofts årlige partnerevent ”Microsoft Inspire” i juli måned var det helt store tema kunstig intelligens (AI).

De forudser, at AI vil blive en del af alle virksomheders daglige opgaver. Det kan fx være i forbindelse med overvågning og optimering af infrastruktur, analyse af møder eller forretningsdata eller som hjælp til servicemedarbejdere. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Copilot – Få digital hjælp til dine opgaver

Mere specifikt vil Microsoft med værktøjet Copilot indbygge AI i stort set alle deres systemer - herunder også Business Central og Dynamics Sales.

Copilot er en assistentfunktion, der kan hjælpe dig med til at løse en række arbejdsopgaver nemmere, hurtigere og mere effektivt. Fx generering af marketingstekster i Business Central, som vi viste tidligere på året, da vi afholdt webinar om nyhederne i Business Central 2023 Release Wave 1.

Kunstig intelligens - Hvordan kan det anvendes i din virksomhed?

Alle taler om kunstig intelligens og mulighederne for anvendelse er mange. Undersøgelser viser dog samtidig, at mange virksomhedsledere har svært ved at gennemskue, hvordan de helt konkret kan anvende og drage nytte af kunstig intelligens i lige præcis deres virksomhed.

Vi vil gerne forsøge at bidrage til denne forståelse og afholder derfor en webinarrække, hvor vi bringer anvendelsen af kunstig intelligens ned på et helt lavpraktisk niveau, uden for meget fokus på teknologi og smarte ord.

Det første webinar i rækken afholdes onsdag den 20. september 2023 kl. 10:00.

Tilmeld dig webinaret her

Vil du vide mere?

 

 

Mette Barsøe Larsen
Salgschef
+45 4187 9480
mbl@dynateam.dk

 

 

Henrik Munch Carlsen
Salgschef
+45 2184 8621
hmc@dynateam.dk