Skip to the content

Udviklingen af ny teknologi går hurtigt. I den seneste tid er der sket meget med udbredelsen af kunstig intelligens (AI), og nye værktøjer gør det nemmere at bygge AI-modeller og opsætte automatiserede processer i samspil med jeres forretningssystemer.

Alle taler om kunstig intelligens og mulighederne for anvendelse er mange. Undersøgelser viser dog samtidig, at mange virksomhedsledere har svært ved at gennemskue, hvordan de helt konkret kan anvende og drage nytte af kunstig intelligens i lige præcis deres virksomhed.

Med vores webinarrække om kunstig intelligens, vil vi gerne bidrage til denne forståelse og bringe anvendelsen af kunstig intelligens ned på et lavpraktisk niveau.

Microsoft Copilot: AI-drevet produktivitetsforbedring og vidensdeling

Se webinaroptagelsen fra 6. marts 2024 og få idéer til, hvordan du kan komme i gang med at bruge AI i din virksomhed.

På dette webinar vil vi sammen med Peter Jakobsen fra Microsoft sætte fokus på AI-assistenten Copilot og de muligheder, de nye værktøjer giver dig og dine kollegaer.

  • Vi vil vise, hvordan Copilot kan hjælpe dig til at arbejde mere effektivt i Microsoft 365 (Word, Outlook, PowerPoint og Teams).

  • Vi giver inspiration til, hvordan du kan få bygget din egen Copilot, der automatisk kan aggregere, analysere og organisere medarbejdernes viden samt gøre den let tilgængelig for alle. Dette muliggør en effektiv deling og udnyttelse af ekspertise på tværs af organisationen, hvilket styrker jeres innovation og produktivitet.

    Varighed: Ca. 30 min.

Når du indtaster dine persondata i formularen ovenfor, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Ved at udfylde formularen, får du adgang til webinaroptagelsen. Du accepterer samtidig at modtage nyhedsbrev fra Consit Gruppen, Dynateam, PC-Software, Easyflow Agency, Global Solutions 365 og Ivin Analytics. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.

Vil du vide mere?

 

 

Mette Barsøe Larsen
Salgschef
+45 4187 9480
mbl@dynateam.dk

 

 

Henrik Munch Carlsen
Salgschef
+45 2184 8621
hmc@dynateam.dk