Skip to the content

Continia Document Capture

Undgå fejl og spar tid – mens du automatiserer hele dit kreditorbogholderi

 

Fjern fejl og reducér dine manuelle arbejdsopgaver

Registreringsfejl og forstyrrede arbejdsgange er nogle af de mest tidskrævende og frustrerende udfordringer, som kreditorbogholderne kan komme ud for. At komme til at lave småfejl under disse komplekse arbejdsopgaver kan i visse tilfælde få omfangsrige konsekvenser.

Ved alt lige fra dataindtastning til bogføring og arkivering er Continia Document Capture en komplet løsning, som automatiserer hele din håndtering af kreditorerne. Document Capture ordner det hele for dig, så du ikke behøver at stresse, mens du arbejder.

De største fordele, der skaber værdi i din hverdag

Dataindlæsning

Fjern kedelige og gentagende manuelle dataindtastninger med Document Captures intelligente OCR. Med løsningen reducerer du fejl og sparer tid, fordi den genkender tekst i f.eks. fakturaerne og efterfølgende placerer det i de rigtige felter inde i Business Central.

Match fakturaer med ordrebekræftelser

Skru ned for forvirringen, undgå fejl, og skab ensartethed og sammenhæng med Document Captures automatiske 3-vejs match. Læn dig tilbage, slap af, og lad softwaren godkende de fakturaer, som lander under bestemte beløbsgrænser, helt automatisk.

Godkendelsesprocesser

Du behøver ikke længere jagte dine kolleger i flere dage for at få dem til at godkende fakturaer. Document Capture sender automatisk dokumenterne til de korrekte godkendelsesprocesser og arbejdsgange, hvilket forkorter den tid, du normalt venter på at få fakturaerne godkendt. Du kan gennemse og godkende dokumenterne, uanset hvor du er.

Købskontrakter og -abonnementer

Ryd ud i de abonnementer, du ikke længere bruger; vær sikker på du kun bliver faktureret for dét, du har købt. Med Document Capture kan du være sikker på, at du bliver faktureret korrekt, mens du har et overblik over alle kontrakter og samtidigt sparer tid på at håndtere dem.

Digitalt arkiv

Du behøver ikke længere panisk at bladre igennem tunge mapper og ringbind for at finde dine arkiverede fakturaer. Document Captures digitale arkiv er fuldt indekseret og opbevarer dine data, som du nemt kan søge i. Du kan hive alle dokumenter frem i løbet af få sekunder!

Klæd teamet på til succes

Tilføj værdi til arbejdsdagen og klæd teamet på til succes med Document Capture! Document Capture er det bedste software til at automatisere arbejdet med kreditorerne. Det hjælper dig med effektivt at optimere din tid, så du kan gå glad på arbejde og komme hjem i ordentlig tid.

Overhold reglerne med Continia Delivery Network

Continia Delivery Network er fuldt integreret med Peppol eDelivery Network, for at du sikkert kan indlæse fakturaer og kreditnotaer i Document Capture. Med Continia Delivery Network kan du modtage dine e-dokumenter, fra virksomheder over hele verden, direkte i din Business Central. Dette hjælper med at holde dine sensitive informationer beskyttede og sikre.

 

Webinar

Intro til Continia Document Capture

Med Continia Document Capture bliver den daglige dokumenthåndtering digital – fra modtagelse og registrering til godkendelse og fremsøgning i det digitale arkiv. Arkivet kan let tilgås i Business Central, hvilket betyder, at du altid har de rigtige oplysninger ved hånden, når du får brug for dem.

Kontakt Mette

Kontakt

Vil du høre mere?


Mette Barsøe Larsen
Salgschef
mbl@dynateam.dk
+45 41 87 94 80